aanbod voor volwassenen

kortdurende trainingen en coaching met langdurige effecten

Je leert en ervaart hoe jij je energie, balans, levensvreugde en innerlijke kalmte kan vergroten, ongeacht de omstandigheden van buitenaf.

De trainingen/coaching bieden een mix van bewustwording, brein- en hartcoherentie kennis, aangevuld met concrete oefeningen, tools en handvatten die door iedereen zijn toe te passen. Met een eenvoudig plan op maat ervaar je al snel positieve en structurele veranderingen. Jij neemt de regie over je welzijn in handen.

Iets voor jou?

Wil jij

af van klachten die gerelateerd zijn aan stress (spanning, burn-out, uitputting, angst, gezondheidsproblemen, gerelateerd aan stress) en weer voluit leven?


Dan is deze training/coaching geknipt voor jou. 

Maar de trainingen zijn ook heel waardevol als jij:

  • in je werkomgeving of als ondernemer beter wil omgaan met stress (en dat ook delen met je team)?
  • als ouder (grootouder) meer rust vinden bij jezelf en deze ook doorgeven aan je (klein)kinderen?
  • als therapeut meer skills ontwikkelen om mensen op korte termijn te helpen?
  • preventief aan de slag om in balans te functioneren in deze overprikkelende wereld?

Begeleiding?

Trainer en coach is Johan Maigret: ervaringsdeskundige, psycholoog, psychosomatisch fysiotherapeut, hart-coherentie coach en breinexpert, maar vooral iemand die van mensen houdt. Hij combineert zijn expertise in de hersenwetenschap en hartcoherentie met Oosterse wijsheid en verweeft die met zijn persoonlijke ervaring met PTSS en burnout. Op een heldere en manier én met de nodige speelsheid maakt hij ingewikkelde materie heel bevattelijk.

Bekijk hieronder de opleidingen en trainingen die Johan volgde en de feedback die hij kreeg van deelnemers en cliënten.

formules

1-daagse basistraining
Blommerenbos, Bonheiden

De 'Kom tot rust' dag is een basis trainingsdag op een schitterende plek in de natuur. Je leert de principes die helpen om de neurale bedrading in je hersenen te stroomlijnen richting innerlijke kalmte. We gaan aan de slag met tips, stilte-, adem- en bewegingsoefeningen, die gestoeld zijn op de natuurlijke processen van groei en herstel.


individueel traject - 8 weken
Mechelen of Bonheiden - of online

De kracht van Johan is dat hij jouw noden, behoeften en oude programma's snel empatisch scant en daar meteen op inspeelt. Al na de eerste werksessie vertrek je met hoop en ervaar je de eerste positieve veranderingen. Een traject bestaat uit een intakegesprek, 5 sessies van anderhalf uur en een evaluatiegesprek, gespreid over 8 weken. Daarbij werk je met een persoonlijk plan, volledig op jouw maat aan een duidelijk doel.

Hieronder kan je folder downloaden.

Meer info? Contacteer Johan via: johan@deblijmakerij.be.