aanbod voor volwassenen

Johan Maigret is het gezicht achter het Blijmakerij aanbod voor volwassenen.

Zoek jij ook naar manieren om innerlijke kalmte, evenwicht en harmonie in jezelf en rondom jou te vinden? Johan helpt je hier graag bij. Dat kan individueel, live (in Mechelen, Bonheiden of Nederland) of via zoom.

Er is ook een groepsaanbod. Dat vind je op deze site.

Als mens en als professional maakt Johan gebruik van vernieuwende, toegankelijke methodieken die  helpen om een staat van innerlijke kalmte, blijheid, welzijn en liefde te bereiken. 

Johan vertelt iets meer over zichzelf: 

Mijn professionele achtergrond situeert zich in de psychologie, de psychosomatische fysiotherapie en de hersenwetenschappen. Ik combineer mijn expertise in de hersenwetenschap en hartcoherentie met spiritualiteit. De organische mix van al deze kennis- en gevoelsgebieden, verweef ik met mijn persoonlijke ervaring met PTSS en burnout. Sinds meer dan 25 jaar begeleid ik cliënten met een complexe problematiek en verzorg ik trainingen en opleidingen. Op zoek gaan naar innovaties en tools, die het natuurlijk vermogen tot herstel optimaliseren, blijft mijn passie.  Samen met jou verken ik graag vernieuwende methodieken die je helpen om een staat van innerlijke kalmte, blijheid, welzijn en liefde te bereiken. Het uitgangspunt daarbij is dat je door het optimaliseren van de connectie tussen hart, buik en brein opnieuw toegang krijgt tot je bron van innerlijke wijsheid.

"In mijn huidige levensfase voel ik me dankbaar, vol liefde en kracht. Vanuit dat gevoel wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen en doorgeven."