blijmakers kinderaanbod

Els Van Doorslaer, kindcoach, remedial teacher, Heppie masseur, teacher 'Reis door het Lichaam', oprichtster De Blijmakerij

De Blijmakerij

Christa Standaert is masseur, aromatherapeut en coach.

Christa Standaert van 'Massage werkt' is masseur, aromatherapeut en coach. Ze nodigt je uit om de spanning en stress uit je lichaam te laten verdwijnen en helpt je om je lichaam gezond te houden met essentiële oliën. Ze verdiepte zich in wildpluk en neemt mensen mee op ontdekkingstocht. Christa begeleidt ook individueel mensen in het doorvoelen van hun emoties.

Massage werkt

Joke Lens, kinderyoga docente en kindercoach met jarenlange ervaring, Heppie masseur

KI Zonnestraal

blijmakers 'aanbod volwassenen

Johan Maigret is ervaringsdeskundige, psycholoog, psychosomatisch fysiotherapeut, hart-coherentie coach en breinexpert, maar vooral iemand die van mensen houdt. Hij combineert zijn expertise in de hersenwetenschap en hartcoherentie met Oosterse wijsheid en verweeft die met zijn persoonlijke ervaring met PTSS en burnout.

Kristin Ruys is psychologe, Melt-, yoga- en dansdocente en relaxatietherapeute. Door te ervaren dat gesprekstherapie soms tekortschiet om een wezenlijke verandering te brengen, ging ze op zoek naar meer lichaamsgerichte en holistische benaderingen. Al deze methoden hebben hun meerwaarde en zet ik apart of gecombineerd in voor jouw persoonlijke groei en welzijn. Equilibrium

De Blijmakerij (Ondernemingsnummer 0894.228.746.)


De Blijmakerij kinderkampjes, glunderdagen en ouder-kind namiddagen gaan door in Bonheiden (Stilteplek Het Blommerenbos). Dit geldt ook voor het merendeel van de groepsactiviteiten voor volwassenen.


De kindertrainingen, Veerkracht trajecten en Stop Examenstress voor jongeren worden in Mechelen georganiseerd (praktijk Equilibrium).


Zo kan je me bereiken

Els Van Doorslaer


+32(0)497315959

els@deblijmakerij.be

Facebook