nieuw - 3 -daags zomerkampje voor tieners 

Inschrijven

maandag 28 tot en 

met woensdag 30 augustus 2023

nieuw aanbod! 

zomerkampje voor tieners ( 12 tot 14 jaar) 

 uitzonderlijk iets ouder of jonger

De klemtoon ligt op vreugde en samen genieten in de natuur maar er is ook aandacht voor emoties en gevoelens. Tieners voelen zelf wat ze nodig hebben en mogen altijd gebruik maken van de stiltekamer binnen of buiten (de prachtige parktuin :)). 

We bieden actviteiten waarbij tieners verbinden met zichzelf, elkaar en de natuur. Er is beweging, crea met natuurlijke materialen en yoga, dans, massage en meditatie. Voor wie houdt van meer avontuurlijke dingen is er een zoektocht, slack line, een kamp bouwen. Verder is er vrije tijd waarin de jongeren zelf initiatief kunnen nemen. En er is nu ook de zwemvijver waarin ze naar hartelust kunnen plonsen (onder toezicht). 

Niet alles moet, veel mag. 

We starten om 9 u. Van 12u tot 12u45 is er tijd om onze zelf meegebrachte lunch te verorberen. Wij zorgen voor een kom verse soep. Van 12u45 tot 14u houden we rust: we starten met een fijne meditatie, daarna is er tijd om een boekje te lezen, te luieren in het gras. Wie wil, kan helpen de gezonde namiddagsnack te maken. We eindigen om 16 u.

begeleiding
Els Van Doorslaer, initiatiefneemster Blijmakerij, zorgjuf, teacher Reis door het Lichaam, Heppie-masseur

Johan Maigret, gezicht achter het Blijmakerij aanbod voor volwassenen, neemt de klim- bouw, slackline en krachtspelen voor zijn rekening.

workshops

Christa Standaert, geurtjes&kleurtjes en relaxatie

Joke Lens, zang - kinderyoga en tekenspel - Pol Spelmans

Nicole Geets en Patricia Quintens, knutselen en creatieve activiteiten met natuurlijke materialen


prijs 

basisprijs:  120 € - € 110 (voor kinderen van eenzelfde gezin) verse soep, namiddagsnack en alle materialen inbegrepen).

plusprijs: € 140 

minprijs: € 100

Wie de plusprijs betaalt zorgt er voor dat kinderen gezinnen die het financieel moeilijk hebben, toch kunnen deelnemen.

Mocht de minprijs voor jou een struikelblok vormen, mail dan naar els@deblijmakerij.be. We zoeken dan naar een prijs die voor jou wel haalbaar is.

Aantal deelnemers: max. 16 - minstens 10 deelnemers nodig om het kampje te laten doorgaan.

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche.