driedaags krokuskampje  

dinsdag 1 tot donderdag                              3 maart 2022

blozende wangen in de gezonde buitenlucht 

en knus genieten binnen

Vanuit ons hart goed zorgen voor onszelf, elkaar en ook voor de natuur, dat is het thema van dit kampje. Samen genieten we van knusse activiteiten: we dansen, zingen, doen ontspannende oefeningen, werken met krachtsteentjes, maken kunstwerkjes met takken én met klei. We geven elkaar heerlijke rugmassages. Maar we trekken ook het bos in om te klauteren, springen en ravotten. We maken zelf een kampvuur en bouwen een natuurlijk kunstwerk. Na het middageten is er zoals steeds een zalig rustmoment op de matrasjes onder onze dekentjes met zachte muziek en een hartverwarmende meditatie.  Elk kind krijgt een armbandje, een  edelsteen en een flesje biologische etherische olie.  

Teachers: Els Van Doorslaer, Joke Lens

Lies Coppens ( een uurtje Nia dans kids)

Helpende handen: Patricia Quintens, Monika Acovski, Nicole Geens

Wanneer: 3 daagse van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 maart 2022 van 9 u tot 16 

(opvang vanaf 8 u tot 17 u) 

Voor wie: kinderen van 6 tot 12

Prijs: basisprijs: 100 €  - € 80 voor meerdere kinderen uit 1 gezin)  per kind voor kinderen van eenzelfde gezin (verse soep, snack in de namiddag en alle materialen inbegrepen). 

plusprijs: € 110 - € 90 voor kinderen uit eenzelfde gezin).  Als je het financieel minder makkelijk hebt, zoeken we een manier om je kind toch te laten deelnemen (mail dan naar els@deblijmakerij.be). 

Aantal deelnemertjes: max. 16 -  minstens 10 deelnemertjes nodig om het kampje te laten doorgaan.

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Inschrijven