3-daags nieuwjaarskampje 2023                  

spelenderwijs nieuwjaarskampje 

voor kinderen van 6 tot 12

dinsdag 3 tot en met donderdag 5 januari 2023

Voor en na is er opvang voor kinderen van ouders die werken, er is dan geen activiteit maar kinderen kunnen in de tuin spelen onder toezicht.
We openen om 8u en sluiten af om 17u 

Landgoed Blommerenbos, Bonheiden
Thema: we zijn allemaal 'sterren'

Elk kind mag schitteren en stralen! We zetten onze talenten en mooie eigenschappen in om het fijn te maken voor onszelf en voor anderen. Nieuwjaar is ook de tijd van de warme wensen. Wat wensen we onszelf en onze vrienden en familie toe? Op het eind van de week gooien we onze wensen in het (kamp)vuur.  Zoals altijd spelen en ravotten in ons kamp en klimmen en klauteren op de speeltuigen. We balanceren op de slackline met Johan. En we hebben weer leuke workshops. Met Patris maken we een wensenboom en groot winterschilderij met natuurlijke verf en zelfgemaakte penselen. Christa neemt ons mee op geuren- en voelreis en we maken onze eigen hand-winterzalfje met een wintergeurtjes, waarmee we elkaars handen masseren.

Samen genieten we ook binnen van knusse activiteiten: we dansen, er is elke dag onderlinge kindermassage (lekker warm), we zingen winterliedjes, doen ontspannende oefeningen en werken met krachtsteentjes. Na het middageten is er zoals steeds een zalig rustmoment op de matrasjes onder onze dekentjes met zachte muziek en een hartverwarmende meditatie. Elk kind krijgt een blijmakerij-armbandje, een edelsteen en een flesje biologische etherische olie. 

blijmakers van dienst

Els Van Doorslaer, kindcoach, teacher Reis door het Lichaam, Heppie masseur (massage voor gevoelige kinderen) 
Johan Maigret, psycholoog en speelvogel 

Monika Ackovski, hulpprinses 

workshops door Patricia Quintens (knutselfee), creatief therapeut, Christa Standaert (geurtjesfee), masseur, aromatherapeut en coach en nog een verrassing :).

Er zijn steeds 3 begeleiders aanwezig zodat er ruimte is om elk kind persoonlijke aandacht te geven. Els is er heel de tijd.

Maximum 16 deelnemertjes omdat we graag aandacht willen hebben voor elk kind. 

basisprijs: € 105
plusprijs: € 120
minprijs: bij 2 of meer kinderen uit het zelfde gezin of voor wie financieel wat krapper: € 90
voor 3 dagen, soep en gezonde namiddagsnack en alle materialen inbegrepen. 

Elk kind krijgt een edelsteen, en een flesje rustgevende etherische biologische olietje.
Ook als je het financieel echt moeilijk hebt, kan je kind deelnemen. Mail me dan. els@deblijmakerij.be.

inschrijven

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche. 

Blommerenbos       Hendrik Consciencelaan 32        2820 Bonheiden