glunderdag krokusvakantie                              maandag 20 februari 2023

een blijmakende

glunder- en genietdag

voor meisjes en jongens (van 6 tot 12) 


Tijdens deze verwendag genieten van de winterse kou buiten maar vooral van de gezellige warmte binnen.

Een feestelijke dag met kleine cadeautjes, samen zingen, dansen, ravotten, balanceren op de slackline en over de beek te springen. We knutselen een hart met takjes en hangen er onze hartewensen aan. Verder dansen we, zingen we, spelen een winterspel met onze edelsteen, drinken zelfgemaakte chocolade (haver)melk en gezonde pannenkoeken en genieten van onderlinge massage en een hartverwarmend meditatieverhaal. We warmen ons aan het vuur dat we samen maken. Tot slot masseren we onze voeten en nemen een voetbadje met ons nieuw geurtje, zodat we lichtvoetig en lekker warm terug naar huis kunnen.

Elk kind krijgt een etherisch biologisch olietje en een edelsteen. Deze edelsteen en het etherisch olietje hebben de kinderen, die al deelnamen aan de kampjes of lesjes, nog niet eerder gekregen.

Begeleiding: 

Els Van Doorslaer - kindercoach, remedial teacher en kindermasseur

Christa Standaert - masseur, aromatherapeut en coach

Johan Maigret - psycholoog, brein- en hartcoherentie coach

Wanneer: maandag 20 februari 2023

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 (uitzonderlijk iets jonger of ouder) 

Prijs: basisprijs€ 45 (edelsteen, biologische etherische olie, tasje en andere materialen + soep en fruitsmoothie inbegrepen) - €40  per kind voor kinderen van eenzelfde gezin. 

plusprijs (voor wie iets meer kan betalen): € 55 - € 45 voor kinderen uit eenzelfde gezin).

minprijs (voor wie het financieel wat krapper heeft: € 35- € 30 voor kinderen uit eenzelfde gezin. Ook als deze prijs nog een struikelblik vormt, kan  je kind deelnemen (mail dan naar els@deblijmakerij.be).

Aantal deelnemertjes: max. 16

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche.  

Schrijf in