Ben jij tussen 15 en 18 jaar oud (uitzonderlijk iets jonger of ouder)? En wil jij ontspannen en met zelfvertrouwen de examenperiode tegemoet? Dan ben je heel welkom.

Grote stress, piekeren, faalangst of een paniekaanval kunnen heel ellendig voelen. Misschien heb jij daar wel mee te kampen. Of kan je wel goed plannen maar heb je last van uitstelgedrag en geraak je maar niet gestart, hoe graag je dat ook zou willen.

Er is helemaal niks mis met jou. Die 'problemen' hebben allemaal te maken met hoe ons brein werkt. Eens je begrijpt wat er in je brein gebeurt bij stress en meer bepaald bij examenstress, kan je er ook veel kalmer bij blijven.

We leren jou hoe je zelf je stress-systeem tot rust kan brengen via je je lichaam en je mindset.

Uit de toolbox adem-, ontspannings, visualisatie, beweging en energetische oefeningen die we je aanreiken, kies jij degene die het best voor jou werken. We gaan ook aan de slag met krachthoudingen en positieve gedachten. En met ijsblokjes :).

Zo help je jezelf om kalmer en meer gefocust studeren en ga je met meer zelfvertrouwen je examens afleggen. Je gaat meer geloven in jezelf.

De tools helpen je trouwens ook op andere momenten om rustig (bij) jezelf te blijven.

Extra fijn is dat je ervaart dat je niet de enige bent die worstelt met stress. Binnen de groep begrijpen jullie elkaar. We maken plezier met elkaar maar ook jouw onmacht, gevoeligheid, angst of verdriet mogen er zijn. 

Begeleiding: Kristin Ruys (psychologe, dans- en yogadocente) en Els Van Doorslaer (remedial teacher en kinder- en jongeren coach)Dit traject valt onder het project 'Eerstelijns en gespecialiseerde psychologische zorg'. Je betaalt € 7,5 voor de 3 sessies.

Omdat er een opbouw in de lessen zit en we ook een groepssfeer willen creeëren is het niet mogelijk om een enkele les te volgen.


De lessen gaan door in Equilibrium - Stuivenbergbaan 33 te Mechelen. 

Inschrijven