zomerkampje 2021

 DE TUIN VAN TRALALA
spelenderwijs zomerkampje
een samenwerking van Equilibrium en de Blijmakerij
 

bewegen, yoga, meditatie, natuur-crea, dans, zingen en ravotten in de natuur 

voor kinderen van 

6 tot 11 jaar  (uitzonderlijk iets jonger of ouder)  

op een magische plek midden in het groen

maandag 5 juli tot vrijdag 11 juli 2021 van 9 u tot 16 u 

Landgoed Blommerenbos, Bonheiden

basisprijs €150 voor 5 dagen, soep en gezonde namiddagsnack inbegrepen - € 125 voor 2 of 3 kinderen van hetzelfde gezin - plusprijs: € 175 - € 150 voor kinderen uit eenzelfde gezin). Ook als je het financieel moeilijker hebt, kan je kind deelnemen. Mail me dan. 

Info en inschrijven: els@deblijmakerij.be.

Begeleiding

Els Van Doorslaer, zorgjuf, teacher Reis door het Lichaam, Heppie-masseur

Kristin Ruys, psycholoog, dans- en yogadocente

Patricia Quintens, creatief therapeute

Magda Meert, cuisinière

Mieke Van den Bossche, lady of the house :) 

Voor en na is er opvang, er is dan geen activiteit maar kinderen kunnen in de tuin spelen onder toezicht. We openen de tuin van Tralala om 8u en sluiten af om 17u.

Maximum 16 deelnemertjes omdat we graag aandacht willen hebben voor elk kind.

In de voormiddag maken we een speelse reis door ons lichaam. We ontdekken wat we allemaal kunnen met onze voeten, benen, ruggengraat, hoofd, armen en handen. We bewegen, zingen, tekenen, dansen en doen aan yoga. De klemtoon ligt op vreugde en genieten van het samen spelen in de natuur maar er is ook aandacht voor emoties en gevoelens. 

Van 12u tot 12u45 is er tijd om onze zelf meegebrachte lunch te verorberen. Wij zorgen voor een kom verse soep. Van 12u45 tot 14u houden we rust: we starten met een fijne meditatie, daarna is er tijd om een boekje te lezen, te luieren in het gras. Wie wil, kan helpen de gezonde namiddagsnack te maken.

In de namiddag is er tijd voor natuurexploratie en ravotten of knutselen. We smullen rond 15u een gezond tussendoortje en eindigen om 16u.

Als het weer het toelaat, spelen en eten we buiten. Bij slecht weer hebben we een mooie ruimte binnen, die in contact staat met de natuur.


Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche. 

Blommerenbos       Hendrik Consciencelaan 32        2820 Bonheiden

Inschrijven