de blijmakerij is een initiatief van Els Van Doorslaer

Ik ben Els Van Doorslaer, zorgjuf, remedial teacher en gecertificeerd teacher 'Reis door het Lichaam'. 

Mijn hart gaat uit naar alle kinderen, maar vooral naar diegenen die het wat moeilijker hebben. De vele kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen, de faalangstige en kwetsbare kinderen die ik mocht begeleiden, hebben me veel geleerd, dingen waar ik weer andere kinderen weer mee kan helpen. 

Een aantal workshops en het zomerkampje organiseer ik samen met Kristin Ruys, psychologe, yoga- en dansdocente. We zijn als twee handen op één buik, we inspireren elkaar en vullen elkaar mooi aan.

Andere inspiratiebronnen zijn de Ander Leven Training (2016) die bedoeld is voor volwassenen maar me heel wat tools aanreikte, die ook heel goed werken voor kinderen. In de 'Introductieworkshop deel 1 en deel 2' energetische geneeskunde bij Katrien Billiet (volgens Donna Eden) , studiegroep 'energetisch werk' van Dominique Heiremans en de online cursus 'Energy Medicine for kids' leerde ik heilzame, energetische oefeningen die kinderen tot rust brengen of net energie geven.

Meer en meer geraak ik overtuigd van de kracht van het lichaamsgericht werken. Hier wil ik me graag verder in bekwamen. 

Ik volgde recent de Heppie Massage training (massage voor hoogsensitieve kinderen, kinderen die zich niet goed in hun vel voelen, kinderen met ASS). 

In 2020 staan volgende opleidingen en cursussen nog op mijn programma:

  • Partner kinderyoga - Helen Purperhart
  • Dots kinderyoga - Helen PurperhartZo kan je me bereiken

Els Van Doorslaer


+32(0)497315959

els@deblijmakerij.be

Facebook