ouder-kind glunderdag

      zaterdag 14 mei 2022 van 13 u 30 tot 16 u 30

een verwen- en glundernamiddag 
voor mama's of papa's (grootouders, meter, peter...) 
met 1 of meer kinderen (tussen 6 en 12)  
Blommerenbos, Bonheiden

we-time voor jou en je kind(eren)

Tijdens deze ontspannende en blijmakende namiddag versterk je de band met je kind maar kom je ook tot rust en ervaart kinderlijk plezier. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samenwerken. Maar bovenal beleef je samen veel plezier!  Kinderen genieten intens van het 'met ons tweetjes-moment' en het samen 'spelen'.


wat mag je verwachten?

Een mix van speels bewegen in de prachtige parktuin, leuke relaxatieoefeningen, een meditatieverhaaltje,  genieten van heerlijke geurtjes (natuurlijke, essentiële olietjes), rug, handen - en voeten massagespelletjes en een heerlijk voetenbadje. Tijdens de pauze trakteren we op een lekkere, gezonde snack en een biologische vruchtendrank of thee. Van half 2 tot 3 werken we gezamenlijk. Van 3 tot half 4 is er pauze met wat lekkers. Daarna zijn er 3 kwartiertjes, waarin de kinderen samen met Els een geurhartje maken. Christa geeft de volwassenen bij een kopje thee heel wat tips over hoe je essentiële olie kan gebruiken om je kind en jezelf rust te brengen en leert hoe je een eenvoudige voet- of handmassage aan je kind kan geven. We eindigen gezamenlijk met een muzikaal massagespel. 

Jullie gaan glunderend naar huis met een heerlijk cadeautje: een heerlijk flesje essentiële olie en een geursteentje.

iets voor jou?

Je hoeft niet lenig of sportief te zijn. Ons aanbod is geknipt (en geschikt) voor iedereen die graag een verbindende, blijmakende namiddag wil beleven met zijn of haar (klein)kind of met een bijzonder kind in je leven.

begeleiding

Els Van Doorslaer, initiatiefneemster van de Blijmakerij,  Reis door het lichaam trainer, Happy (kids) masseur en remedial teacher

en Christa Standaert van 'Massage werkt', masseur, aromatherapeut en coach

prijs: 

(flesje biologische essentiële olie + geursteentje + gezonde snack + drankje inbegrepen)

voor wie het financieel wat krapper heeft 
€ 40 voor 1 volwassene + 1 kind - € 50 voor 1 volwassene en 2 kinderen

basisprijs 
€ 50 voor 1 volwassene + 1 kind    -  € 65 voor 1 volwassene en 2 kinderen

plusprijs 
€ 60 voor 1 volwassene + 1 kind - € 75 voor 1 volwassene en 2 kinderen


maximum 8 ouder-kind koppels - minimum 5 koppels om de workshop te laten doorgaan

inschrijven

waar? Landgoed Blommerenbos - een droomplek midden in de natuur 

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen werken op deze prachtige plek is een echt geschenk. Makkelijk bereikbaar - vlakbij Bonheiden centrum.