ouder-kind glunder namiddag

zondag 7 mei 2023

van 13 u 30 tot 17 u 00

    een verwen- en glundernamiddag 
      voor mama's of papa's (grootouders, meter, peter...) 
           met 1 of meer kinderen ( jongens en meisjes tussen 6 en 12)  
Blommerenbos, Bonheiden

we-time voor jou en je kind(eren)

Tijdens deze ontspannende en blijmakende namiddag versterk je de band met je kind maar kom je ook tot rust en ervaart kinderlijk plezier. Je leert elkaar op een andere manier kennen door samen te werken. Maar bovenal beleef je samen veel plezier!  Kinderen genieten intens van het 'met ons tweetjes-moment' en het samen 'spelen'.

wat mag je verwachten?

Een mix van ouder-kind bewegingspelletjes, yoga of slackline in de prachtige parktuin. Binnen kiezen we voor speelse relaxatieoefeningen en een meditatieverhaal (voor jong en oud). Jullie verwennen elkaar met een rugmassage over de kleding en een handmassage (met een heerlijk, natuurlijk essentieel olietje). We masseren elkaar ook met 'doeken': staand, zittend en liggend. Pret verzekerd! Door de  bewegingen, het wiegen en het schudden, is het een heel aangename manier om spanningen in het lichaam los te laten.


Tijdens de pauze trakteren we op een lekkere, gezonde snack en een biologische vruchtendrank of thee.  


Daarna maken kinderen samen met Els een geurhartje of magisch steentje en maken ze een knotsgekke tekening met de voeten. Christa dompelt de ouders onder in een geurenbadje. Je maakt je eigen massage olietje met natuurlijke essentiële olieën naar jouw keuze. bij een kopje thee heel wat tips over hoe je essentiële olie kan gebruiken om je kind en jezelf rust te brengen en leert hoe je een eenvoudige voet- of handmassage aan je kind kan geven. 

We eindigen gezamenlijk met een muzikaal voeten-massagespel en een heerlijk voetenbadje. 

Jullie gaan glunderend naar huis met een heerlijk cadeautje: een heerlijk flesje essentiële olie en een geursteentje en vooral een onvergetelijke herinnering :).

iets voor jou?

Je hoeft niet lenig of sportief te zijn. Ons aanbod is geknipt (en geschikt) voor iedereen die graag een verbindende, blijmakende namiddag wil beleven met zijn of haar (klein)kind of met een bijzonder kind in zijn leven.

begeleiding

Els Van Doorslaer, initiatiefneemster van de Blijmakerij,  Reis door het lichaam trainer, Happy (kids) masseur en remedial teacher

en Christa Standaert van 'Massage werkt', masseur, aromatherapeut en welzijnscoach

prijs (flesje biologische essentiële olie + geursteentje + gezonde snack + drankje inbegrepen)

basisprijs
€ 50 voor 1 volwassene + 1 kind - € 75 voor 1 volwassene en 2 kinderen

voor wie financieel wat krapper zit
€ 40 voor 1 volwassene + 1 kind - € 60 voor 1 volwassene en 2 kinderen - is deze prijs nog te hoog voor jou, mail me dan even: els@deblijmakerij

plusprijs 
€ 60 voor 1 volwassene + 1 kind - € 90 voor 1 volwassene en 2 kinderen


maximum 8 ouder-kind koppels - minimum 4 koppels nodig om de workshop te laten doorgaan

inschrijven

waar? Landgoed Blommerenbos - een droomplek midden in de natuur 

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen werken op deze prachtige plek is een echt geschenk. Makkelijk bereikbaar - vlakbij Bonheiden centrum.