The finish

29-05-2022

Met de  1000 km voor Kom op tegen Kanker zamelen we geld in. Maar dit mooie evenemnt staat vooral voor verbinden, solidariteit, elkaar steunen maar ook voor doorzetten, op de tanden bijten, niet opgeven. Het past daarom ook zo goed bij wie Matthias was.  Matthias was een verbinder en een blijmaker van kleinsaf aan. Altijd die glimlach, die opgestoken duim, dat guitige. Hij had het  krachtige, het doorzetten, het durven, het sportieve zo in zich maar ook het creatieve, het zachte, het empathische, het zorgzame, het opkomen voor anderen.

Matthias blijft ons verbinden. Hij was er bij dit weekend: in onze harten, onze gedachten, onze verhalen. In elke lach en in elke traan. En dat is het allermooiste van deze schitterende vierdaagse. Hij is het, die van ons team zo een hecht en warm team maakt. Maar daar dragen de MattiBollers ook aan bij natuurlijk: allemaal schitterende mensen met een groot hart. Hartedank ook aan ieder die ons steunde!

Leve de geweldige MattiBollers: Raoul, Tom, meter An, Dieter, Bart, Paul, Marleen, Patricia, Kris en Luc (van links naar rechts) en Isabel, Wim en Demi. 

Leve de al even geweldige MattiBoller supporters!

Zo fijn dat ook broers Alex, Vincent en vrienden Mats, Ize, Jade, Viktor en Luka er bij waren vanavond. Wellicht zitten zij volgend jaar ook op de fiets.