vierdaags paaskampje 

4 tot 7 april 2022 

blozende wangen in de gezonde buitenlucht

en knus genieten binnen

De lente is het seizoen van bloeien en groeien. We maken kampjes en kunstwerken met al wat we vinden in het Mispeldonk en creëren ons eigen blote voeten-pad. We bouwen samen verder aan onze grote kamp. Bij droog weer zijn we meestal buiten om te bewegen en  heerlijk te ravotten.  Geurenfee Krista komt op bezoek en elk kind krijgt weer een edelsteen. We bakken ook zelf wafeltjes met kakelverse eitjes.  Er is dans en kinderyoga maar ook kans om te ravotten en een kamp te bouwen. Na het middageten is er zoals steeds een zalig rustmoment op de matrasjes onder onze dekentjes met zachte muziek en een meditatie. En masseren, dat moeten ze ons niet meer leren :). Niets moet, bijna alles :) mag. Kinderen kunnen de chill ruimte opzoeken als ze daar behoefte aan hebben. Ze leren voelen en aangeven wat ze nodig hebben. Elk kind krijgt een edelsteen, een dagboekje en een flesje biologische etherische olie. 

Teachers: Els Van Doorslaer en Joke Lens 

Lies Coppens ( een uurtje Nia dans kids) 

Helpende handen: Patricia Quintens, Monika Acovski, Nicole Geens

Wanneer: 4 daagse van maandag 4 tot en met donderdag 7 april 2022 van 9 u tot 16 

(opvang vanaf 8 u tot 17 u) 

Voor wie: kinderen van 6 tot 12

Prijs: basisprijs: 130 €  - € 115 (voor kinderen van eenzelfde gezin) verse soep, namiddagsnack en alle materialen inbegrepen). plusprijs: € 150 - € 130 (kinderen uit eenzelfde gezin).  

Wie de  plusprijs betaalt zorg je er voor dat gezinnen die het financieel moeilijk hebben, toch kunnen deelnemen. Als de prijs voor jou een struikelblok vormt, mail dan naar els@deblijmakerij.be). 

Aantal deelnemertjes: max. 16 - minstens 10 deelnemertjes nodig om het kampje te laten doorgaan.

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Inschrijven