driedaags paaskampje 6 tot 8 april 2021 


blozende wangen in de gezonde buitenlucht 

en knus genieten binnen

De lente is het seizoen van bloeien en groeien. We maken kampjes en kunstwerken met al wat we vinden in het Mispeldonk en ons eigen blote voeten-pad. We bouwen samen verder aan onze grote kamp. Bij droog weer zijn we meestal buiten om te dansen, zingen en  heerlijk buiten te spelen.  Geurenfee Krista komt op bezoek en elk kind krijgt weer een edelsteen. We bakken ook zelf wafeltjes met kakelverse eitjes.  Na het middageten is er zoals steeds een zalig rustmoment op de matrasjes onder onze dekentjes met zachte muziek en een meditatie. En masseren, dat moeten ze ons niet meer leren :). 

Teachers: Els Van Doorslaer en Joke Lens 

Lies Coppens ( een uurtje Nia dans kids) - Krista Standaert (genieten van natuurlijke olietjes voor kinderen met de geurtjesfee)

Helpende handen: Dorien Guns, Monika Acovski, Nicole Geens

Wanneer: 3 daagse van dinsdag 6 april tot en met donderdag 8 april van 9 u tot 16 

(opvang vanaf 8 u tot 17 u) 

Voor wie: kinderen van 6 tot 12

Prijs: basisprijs: 90 €  - € 75 voor meerdere kinderen uit 1 gezin)  per kind voor kinderen van eenzelfde gezin (verse soep en alle materialen inbegrepen). plusprijs: € 105 - € 90 voor kinderen uit eenzelfde gezin).  Als je het financieel minder makkelijk hebt, zoeken we een manier om je kind toch te laten deelnemen (mail dan naar els@deblijmakerij.be). 

Aantal deelnemertjes: max. 18 - minstens 12 deelnemertjes nodig om het kampje te laten doorgaan.

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Inschrijven