glunderdag                                                                 zaterdag 27 augustus 2022

een blijmakende dag

die kinderen (van 6 tot 12) 

versterkt in hun zelfvertrouwen

als voorbereiding op het nieuwe schooljaar


We bieden kinderen op een speelse manier tools aan die hen helpen omgaan met de veranderingen en de spanning, die hoort bij een nieuw schooljaar. Je kind leert hoe het kalm kan worden. We doen oefeneningen om ons zelfvertrouwen te vergroten. We oefenen krachthoudingen en kom tot rust-oefeningen, die je kind (ongezien) op school kan toepassen. Elk kind maakt zijn eigen krachtzin en krachtdier. Daarbij komt een edelsteen die helpt omgaan met spannende dingen en een bijpassend etherisch biologisch olietje. Je kind krijgt, in handig tasje, zo zijn eigen kracht- en kom tot rust toolkit mee naar huis. 

Verder genieten we, zoals we dat steeds doen, door te ravotten, te balanceren op de slackline en over de beek te springen. We dansen, zingen, drinken zelfgemaakte fruitsmoothie en genieten van onderlinge massage en een mooi meditatieverhaal over balans en zelfvetrouwen. Tot slot masseren we onze voeten en nemen een voetbadje met ons nieuw geurtje, zodat we lichtvoetig terug naar huis kunnen. 

Deze edelsteen en het etherisch olietje hebben de kinderen, die al deelnamen aan de kampjes of lesjes, nog niet eerder gekregen.

Begeleiding: 

Els Van Doorslaer - kindercoach, remedial teacher en kindermasseur

Christa Standaert - masseur, aromatherapeut en coach

Johan Maigret - psycholoog, brein- en hartcoherentie coach

Wanneer: zaterdag 27 augustus van 9 u 30 tot 16 u 30 

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 (uitzonderlijk iets jonger of ouder) 

Prijs: basisprijs€ 45 (edelsteen, biologische etherische olie, tasje en andere materialen + soep en fruitsmoothie inbegrepen) - €40  per kind voor kinderen van eenzelfde gezin. 

plusprijs (voor wie iets meer kan betalen): € 55 - € 45 voor kinderen uit eenzelfde gezin).

minprijs (voor wie het financieel wat krapper heeft: € 35- € 30 voor kinderen uit eenzelfde gezin. Ook als deze prijs nog een struikelblik vormt, kan  je kind deelnemen (mail dan naar els@deblijmakerij.be).

Aantal deelnemertjes: max. 15

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche.  

Schrijf in