glunderdag  3 maart 2022

een verwendag voor kinderen 

van 6 tot 12
met kleine cadeautjes, lekker smullen

maar vooral met veel plezier

Je kind veel glundermomentjes bezorgen, dat is de bedoeling van deze dag. We dansen, zingen, bakken zelf lekkere wafels, drinken een zelfgemaakte fruitsmoothie, zoeken een schat in de natuur en genieten van onderlinge massage en mooie meditatieverhalen. We masseren onze voeten en nemen een voetbadje. zodat we lichtvoetig terug naar huis kunnen. We spelen een complimentenspel, waarbij elk kind van iedereen een compliment krijgt. We maken ook een glunderketting of een armbandje. Glunderdag vraagt ook om speciale blijmakende edelsteen. En dan is er nog een cadeautje..... maar dat is nog geheim.

Begeleiding: Els Van Doorslaer, Patricia Quintens en Dorien Guns.

Wanneer: donderdag 3 maart van 9 u tot 16 u (opvang tot 17 u is mogelijk) 

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 (uitzonderlijk iets jonger of ouder) 

Prijs: basisprijs€ 40 (cadeautjes en hapjes + chocolade melk inbegrepen) - € 35 per kind voor kinderen van eenzelfde gezin. plusprijs (voor wie iets meer kan betalen): € 50 - € 40 voor kinderen uit eenzelfde gezin). Ook als je het financieel niet breed hebt, kan  je kind deelnemen (mail dan naar els@deblijmakerij.be).

Aantal deelnemertjes: max. 15 

Locatie: het prachtige Blommerenbos te Bonheiden

Landgoed Blommerenbos is een stilteplek en Ontmoetingscentrum. Het 8 Ha groot landgoed maakt deel uit van natuurgebied Mispeldonk. Dat we mogen verblijven op deze prachtige plek is een echt geschenk. Heel veel dank aan Mieke Van den Bossche.  

Schrijf in